Aydın Haber – Aydın'ın Bağımsız ve Tarafsız Haber Sitesi

kaşe yapımı

Adü Didim MYO’da Gastronomi Söyleşisi Gerçekleşti

Adü Didim MYO’da Gastronomi Söyleşisi Gerçekleşti
2 views
12 Mart 2020 - 6:58

Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) mezunlarından Mutfak Şefi Okan Öztürk ile Pasta Şefi Murat Tütüncü, 10 Mart 2020 tarihinde bir sunum gerçekleştirdi.

Moderatörlüğünü Didim MYO mezunlarından Öğr. Gör. Mehmet Taş’ ın yaptığı söyleşi MYO Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Radisson Blue Resort & Spa Çeşme’ nin Pasta Şefi Murat Tütüncü, ‘’Kakao Çekirdeğinden Çikolataya’’ konulu sunumu katılımcıların ilgisini çekti.

2010 yılı mezunlarımızdan olan KKTC Cratos Premium Mutfak Şefi Okan Öztürk de, öğrencilik yıllarından ve kariyer sürecinden bahsederek önemli bilgiler paylaştı.

Söyleşi, teşekkür belgesi verilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

istanbul escort

kaçak bahis

bakırköy escort