Aydın’da Cumhuriyet Bayramı heyecanı müzik etkinlikleriyle de yaşanacak. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Aydınfest Gençlik Festivali kapsamında, son dönemin popüler rap sanatçılarından BLOK3, 29 Ekim 2026’da Aydın Tekstil Park’ta sahne alacak.

GENÇLERİN GÖZDE İSMİ AYDIN’A GELİYOR

Özellikle gençler arasında geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan BLOK3, sevilen şarkıları ve sahne performansıyla Aydınlı müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Cumhuriyet Bayramı’nda gerçekleştirilecek konserin, kentteki gençlerin yoğun ilgisini çekmesi bekleniyor.

GÖZLER FESTİVAL PROGRAMINDA

Aydınfest Gençlik Festivali’nin Tekstil Park’ta düzenlenmesi planlanırken, festival kapsamında sahne alacak diğer sanatçılar ve etkinliklerin ayrıntıları da merak ediliyor. Konserin başlama saati ve programa ilişkin diğer detayların netleşmesiyle birlikte etkinliğe ilişkin bilgilendirmelerin yapılması bekleniyor.

Aydın’da Cumhuriyet Bayramı’nı müzik ve eğlenceyle kutlamak isteyen vatandaşlar, 29 Ekim’de Tekstil Park’ta gerçekleşecek BLOK3 konserini bekliyor.