Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. hafta mücadelesinde deplasmanda Hoffenheim ile oynayacağı karşılaşma öncesi hazırlıklarına bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.
Teknik Direktör Vincenzo Italiano yönetimindeki idman kondisyon ve taktik üzerineydi. Isınma koşularının ardından 5’e 2 top kapma ve taktik çalışmalar yapıldı, çalışma duran toplar üzerinde durularak tamamlandı.
Siyah-beyazlılar, hazırlıklarını yarın 11.00’de başlayacak ve ilk 15 dakikası basına açık olacak antrenmanla tamamlayacak. Takım, Hoffenheim deplasmanı için 15.00’te Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel uçakla Almanya’ya hareket edecek.
Teknik Direktör Vincenzo Italiano ile bir futbolcu, TSİ 20.00’de maçın oynanacağı stadyumda basın toplantısı düzenleyecek.












Yorumlar