Aydın'ın Didim ilçesinde Didim Belediyesi, Belediye Meclisi'nin verdiği yetkiyle katıldığı Vakıflar arazisi ihalesinde en uygun teklifi sunarak ihaleyi kazandı.
Belediyeden verilen bilgiye göre süreç, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün onayının ardından sözleşmenin imzalanmasıyla tamamlanacak.
Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, ihale sürecine ilişkin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"Belediye Meclisimizin verdiği yetki doğrultusunda, Didim halkımız adına katıldığımız Vakıflar arazisi ihalesinde en uygun teklifi verdik ve ihaleyi kazandık. Şimdi Vakıflar Genel Müdürlüğünün onayını bekliyoruz. Onayın ardından sözleşmemizi imzalayarak bu değerli alanı Didim halkımızın kullanımına kazandırmayı hedefliyoruz. Kentimizin ortak değerlerini korumak, kamu yararını gözetmek ve Didim’in geleceğine katkı sunmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz."











Yorumlar