Aydın'ın Didim ilçesinde Didim Belediyesi, Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında bir konferans düzenliyor. Etkinlik, 22 Ekim Perşembe günü saat 17.00'de DİGEM'de yapılacak.

Konferansa Genel Cerrahi ve Meme Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Hedef Özgün katılacak. Belediye, etkinlikle meme kanserine ilişkin farkındalığın güçlendirilmesini ve sağlık konusunda doğru bilgiye ulaşmanın öneminin vurgulanmasını amaçlıyor.

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, sağlık konusunda bilinçlenmenin ve erken tanının önemine değindi. Gençay, şunları söyledi:

"Sağlık konusunda doğru bilgiye ulaşmak ve farkındalığımızı artırmak büyük önem taşıyor. Meme kanserinde erken tanının önemine dikkat çekmek, kadınların bu konuda bilinçlenmesine katkı sunmak istiyoruz. Tüm halkımızı uzmanımızın katılımıyla gerçekleştireceğimiz konferansımıza davet ediyorum."

Didim Belediyesi, toplum sağlığına katkı sunmayı hedefleyen bilgilendirme çalışmaları kapsamında düzenlediği konferansa halkı davet etti.