İstanbul’da Marmaray’ın Sirkeci İstasyonu’nda bir kişinin yaşamına son verdiği bildirildi. Olay nedeniyle hatta ulaşımda geçici düzenlemeye gidilirken, seferlerde gecikmeler yaşandı.
Marmaray’dan Yolculara Uyarı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı Marmaray tarafından yapılan açıklamada, Sirkeci İstasyonu’nda yaşanan olay nedeniyle Üsküdar-Yenikapı arasındaki tren seferlerinin tek hat üzerinden gerçekleştirildiği duyuruldu.
Açıklamada, Marmaray seferlerinde gecikmeler yaşandığı belirtilerek yolcuların mağduriyet yaşamamaları için alternatif ulaşım seçeneklerini de değerlendirmeleri istendi.
Bir Ayda Beşinci Vaka
Sirkeci İstasyonu’nda yaşanan olayın, son bir ay içerisinde Marmaray hattında kayıtlara geçen beşinci intihar vakası olduğu ifade edildi. Art arda yaşanan olaylar, Marmaray hattındaki güvenlik önlemlerini yeniden gündeme getirdi.









Yorumlar